Om

Ny shop
Dummyshopen har under mer än tio års tid varit baserat på webshopen OsCommerce men då det med tiden visat sig att Oscommerce är svårare att underhålla och att hantera än andra moderna publiceringsverktyg har jag under flera år letat efter ett alternativ. Ytterligare ett skäl att hitta en alternativ plattform var att den version av OsCommerce som används i Dummyshopen använder en gammal version av programmeringspråket PHP, vilket fasas ut av flera webhotell. Att uppdatera till en nyare version av OsCommerce skulle vara ett alternativ men skulle kräva oerhört mycket arbete. Eftersom jag har andra sajter baserade på WordPress var det naturligt att leta efter en möjlighet att ha en webbshop med WordPress i grunden. Det naturliga valet är då det väletablerade tillägget WoCommerce. WoCommerce är i grunden en väldigt komplett och flexibel webshop och går dessutom att anpassa med andra tillägg och layouten går enkelt att hantera med CSS.

Keeper - en av utvecklarna!

Keeper – en av utvecklarna!

Svensk tillverkning
Vi säljer svensktillverkade dummy av bästa kvalitet med den rätta viltkänslan. Dummy som inte är stumma lär hunden hantera vilt på ett naturligt sätt. Våra dummy är väl utprovade under många års praktisk användning av såväl nöjda köpare som oss själva och har en överlägsen funktion och slitstyrka. För att garantera högsta kvalitet tillverkas varje enskild dummy helt för hand i Sverige och kvalitén kan inte jämföras med andra plagiat eller dummy tillverkade i lågprisländer. Kvalitet lönar sig alltid i långa loppet! Förmånliga mängdrabatter på alla dummy.

Vi tillverkar våra dummy företrädesvis i den suveränt slitstarka markisväven men 400 grams dummy finns också i den prisvärda antiröt- och antimögelbehandlade canvasväven. Markisväven är ett helsyntetiskt material och är därför helt okänsligt för mögel och röta. Dummy tillverkade av markisväv innehåller inget material som är känsligt för varken mögel eller röta.

Keeperson - näst generation utvecklare

Keeperson – näst generation utvecklare

Kastdummy
Med Kastdummyn kastar du riktigt långa kast! Man kan lätt kasta 50 meter eller längre med lite träning och rätt teknik. Tillverkas i första hand i markisväv men en orange variant finns också i canvasväv, som är lämplig för vattenarbete.

Retrieverkoppet och viltgalgar
Retrieverkoppel och viltgalgar hittar du också i Dummyshopen. Retrieverkoppel är tillverkade av slitstark 6 mm polyesterlina och med en välfungerande stopper. Kopplen tar liten plats och ryms enkelt i fickan. Finns i flera läckra färger och längder. Viltgalgarna är pulverlackerade för bästa slitstyrka och med extra breda band.

Frågor
Har Du frågor och funderingar kring våra produkter är Du välkommen att kontakta mig per telefon eller via mail:

Bengt-Göran Landin
Skånegatan 14
441 57 ALINGSÅS
Tfn 070 – 523 21 47