Köpvillkor

Keeper apporterar 400 grams dummy

Keeper apporterar 400 grams dummy

Utförande
Dummy levereras normalt som randiga och tvåfärgade blandat, som tillval (+20:- per dummy) kan du själv välja dina färger. Mängdrabatten gäller dummy i samma utförande.

Betalningsalternativ
Du kan välja mellan att betala mot faktura eller förskottsbetalning till bankkonto eller via Swish. Tillsvidare kommer betalning med kontokort via PayPal tyvärr inte vara tillgängligt på grund av hur PayPal hanterar transaktionerna. Fakturaköp medges till kända kunder och övriga efter godkänd kreditprövning. Vid förskottsbetalning till bankkonto får du kontouppgifter i ett separat mail och med betalning via Swish får du nödvändig information i samband med att du avslutar din order i kassan. Du kan också välja att hämta dina dummy på plats i Alingsås och då betalar du kontant om inte annat överenskommits. Din beställning är bindande.

Kostnader
För order under 200:- debiteras en serviceavgift på 50:- Löser du inte ut ditt paket är vi tvungna att ta ut en kostnad på 395:- för att täcka våra omkostnader. Vid postförskott och förskottsbetalning tillkommer endast postens avgifter. Vid fakturabetalning tillkommer förutom postens avgifter också en faktureringsavgift på 40:-

Leveranstider
Målsättningen är att din försändelse skall gå iväg med PostNord eller Schenker dagen efter beställningen kommit in. Du får också en leveransbekräftelse via e-post med försändelsens kolli-ID, gäller inte om din försändelse skickats som brev med Posten (under 2 kg). Har du uppgivit ditt mobilnummer får du också en SMS-avisering när din försändelse kommit fram till utlämningsstället.

Beneagle apporterar 400 grams dummy

Beneagle apporterar 400 grams dummy

Frakt
Du kan välja att skicka din försändelse med PostNord eller Schenker alternativt hämta dina dummy direkt hos mig.

Schenker är ett mycket populärt och kostnadseffektivt transportsätt! Schenker har ett rikstäckande ombudsnät med flera ombud i din närhet på de flesta orter. Med Schenker kan man skicka försändelser med max 10 kg i varje paket, överstiger vikten 10 kg blir det alltså flera paket. Värt att veta med Schenker är att man hämtar upp dagens paket på morgonen och därför går inlämnade paket sällan iväg samma dag. Normalt tar det tre arbetsdagar med Schenker, inlämningsdagen oräknad. Försändelsen är spårbar.

Försändelse med PostNord skickas alltid spårbara för bästa säkerhet. Normalt är paketet framme två dagar efter det lämnats in hos PostNords ombud.

Midas hoppar med markeringsdummy

Midas hoppar med markeringsdummy

Spåra din försändelse
Har du valt PostNord som leverantör kan du spåra försändelsen med hjälp av ditt kolli-ID på PostNords webbsida och har  du valt Schenker kan du spåra paketet med hjälp att ditt Paket-ID på Schenkers hemsida. När försändelsen anlänt till ditt utlämningsställe kan du hämta ut försändelsen om du uppger försändelsens kolli-ID respektive Paket-ID.

Betala i tid
Vid fakturabetalning har du 14 dagars på dig att betala in pengarna enligt uppgifter på fakturan, Swish eller betalning till bankkonto. Observera dock att beloppet skall vara insatt senast det datum som anges på fakturan därefter tillkommer en påminnelseavgift på 100:- per påbörjad 14 dagars period.

Reklamationer och returer
Vid eventuell reklamation skickar du in din vara till mig, så returnerar jag en ny vara inom några dagar. Vid reklamationer betalar köparen frakten av den reklamerade varan till säljaren. Reklamationer får inte skickas mot efterkrav till säljaren.

Löser du inte ut ditt paket och/eller returnerar det är vi tvungna att ta ut en kostnad på 395:- för att täcka våra omkostnader. Returförsändelsen får inte skickas mot efterkrav till säljaren och eventuella fraktkostnader till säljaren betalas av köparen/beställaren

Målsmans ansvar för underåriga
Beställning av personer under 18 år får ske endast med målsmans godkännande och målsman är då betalningsansvarig.