Kundomdöme

Midas apporterar markeringsdummy

Midas apporterar markeringsdummy

”Va kul det är att beställa grejer från Er! Från beställning till lev. 2dagar! Helt suveränt. Tack”
Brittis

”Fick dina dummy idag, nästan för snygga för att smutsa ner.”
Mona

”Stort tack! Vi fick dem i god tid innan helgen (onsdag em) och använde dem under helgkursen. De fungerade alldeles utmärkt, förstås och vi är mycket nöjda. Än en gång, stor tack!”
Karin

Tack för jättebra dummys!! Är supernöjd.”
Marie

”Jag har blivit rekommenderad att köpa dummysar via er, ni får väldigt bra rekommendationer från folk både till höger och vänster, kul!”
Heléne

”Tack för fina dummies, de kom igår, har redan provat dom-kanon!!”
Mattias

Keeperson apporterar 200 grams dummy

Keeperson apporterar 200 grams dummy

”Jaaa den är det! ja dom är helt suveräna att ha i fickan. Jätteglad att Du tillverkar dom fortfarande. Röda handtag så bra att se också.”
Britt-Marie

”Vi har nu hämtat paketet med dummy och vill bara tala om att vi är mycket nöjda! De känns rejäla, slitstarka och är lätta att bära. Och dessutom är de mycket fina! Stort tack!”
Karin & Mickis

”Efter att ha levererat ett antal dummies till Anna i Finland i samband med ett hundköp, fick jag upp ögonen för era dummies. Jag har tidigare köpt från en annat håll men ni verkar ha ett bättre pris. Blanda gärna lite olika färger och de randiga är väldigt fina, fick två sådana av Anna i samband med hundköpet.”
Ulla

”Jag bor i Belgien men skall till mina föräldrar i Växjö om två veckor. Vore suveränt om jag kan få med mig dummisarna då.”
Karin

Sidecar apporterar canvasdummy

Sidecar apporterar canvasdummy

”Eftersom det egentligen bara är ”dina” apporter som fortfarande fungerar från min förra hund så ville jag gärna köpa dom nya av dig. Kort sagt, dina apporter är väldigt bra!!! Så när hon nu är certad för sin huvuduppgift vill jag testa om apportering också är en ”grej” för henne och då vill jag har bra utrustning för det.”
Leif

”Hej, tack för kanonbra dummys!! Beställde för ett tag sedan och är mycket nöjd!”
Therese

Beneagle apporterar vit plastdummy

Beneagle apporterar vit plastdummy

”Har nu provat mina nya dummisar ett antal gånger och senast i helgen då jag hade kurs. De vita plastdummisarna är mycket uppskattade och fungerade sååå bra just för vattenarbetet. Du kommer säkert att få fler beställningar”
Eva

”Har beställt dummies av dig tidigare och är jättenöjd, kanonfina tycker vi!! Superkvalitet.”
Agneta & Wilda (det är jag som får hämta när matte kastar – då vill man ha fina dummies)

”Jag har sedan tidigare ett gäng av dina dummisar och tycker att dessa är kanon. Nu ska jag snart ha valpträff och tänkte beställa hem ett gäng dummisar för träning.”
Maria